Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Dit ben ik! Tips & tricks om je eigen grenzen te ontdekken en hiermee aan de slag te gaan

Geyskens Emy & Van Steenwinkel JokeHarde kaftNederlands
€ 19,99
Op voorraad
Dit ben ik!

Beschrijving

'Nu is het genoeg!' roept Mira. 'Hier trek ik mijn grens!' Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Want op haar reis naar 'Tot hier en niet verder' leert Mira dat zij lang niet de enige is die het moeilijk heeft om 'nee' te zeggen.

Dit eigentijdse boek bestaat uit twee delen: een fictief verhaal over een meisje dat haar grenzen leert aangeven en een informatief deel, waarin getuigenissen van kinderen en jongeren zijn opgenomen. Het boek is een handreiking naar meer inzicht in je eigen gevoelens en het barst van de tips en tricks om zelf je eigen grenzen te leren trekken. Immers: jij bent jij!

Vanaf 9 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
96

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
19 x 25 cm

Gerelateerde producten