Word lid

Davidsfonds- lidkaart

Davidsfonds
Davidsfonds maakt op een unieke manier van Vlaanderen en Brussel een warme, leergierige, trotse... plek, dankzij het beleven en delen van diverse vormen van cultuur. Wil je Davidsfonds steunen om dat doel werkelijkheid te maken? Met jouw lidmaatschapsbijdrage bouwen we samen aan cultuurbeleving in Vlaanderen en Brussel.

Beleef cultuur lokaal en nationaal!

Meer dan 350 lokale afdelingen en minstens 4.000 vrijwilligers zetten mee hun schouders onder de cultuurwerking van Davidsfonds in heel Vlaanderen en Brussel. De Davidsfonds-afdeling in jouw buurt organiseert verbindende activiteiten rond taal, geschiedenis, kunst en erfgoed. Geniet van een diepere cultuurbeleving bij jou in de buurt, of ontdek het nationale aanbod met je nieuwe Davidsfonds-lidkaart. Want samen maken wij van Vlaanderen en Brussel een verbonden plek!

Benieuwd naar onze culturele activiteiten? Vind een afdeling in jouw buurt.

Hoe word je lid?

Vraag je Davidsfonds-lidkaart aan!

Voor € 29 ben je een jaar lang lid van Davidsfonds en geniet je van alle ledenvoordelen, zoals een korting van 10% op boeken en cd’s uit onze webwinkel. Vul het formulier onderaan deze pagina in om lid te worden.

€ 5 van je lidmaatschap gaat naar je lokale afdeling. Bijkomend schenk je met elk boek dat je als lid koopt in de webwinkel € 1 aan je Davidsfonds-afdeling. Zo geef je mee zuurstof voor de uitbouw van de plaatselijke werking en activiteiten.

Word lid

Je gegevens
Met dit wachtwoord kun je inloggen en jezelf eenvoudig inschrijven voor activiteiten of aankopen doen in onze webshop
Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.
Je afdeling
Betalingsgegevens
Lidmaatschap