Mijn aangekochte e-cursussen

E-cursussen overzicht Word de slimste thuis met onze digitale lessen

Davidsfonds Academie / E-cursussen
Wil je thuis bijleren? De slimste thuis worden? Onze e-cursussen raadpleeg je op ieder gewenst moment en op je eigen tempo. Ze bestaan uit meerdere hoofdstukken waarin de docent aan de hand van filmpjes, tekst en afbeeldingen vertelt over het onderwerp van zijn/haar expertise. Neem gerust de tijd om de cursus te bestuderen, want de e-cursus blijft een lange tijd beschikbaar.

Word de slimste thuis!

Raadpleeg alle e-cursussen op deze pagina. Klik in de lijst op een e-cursus naar keuze en begin je les. 

Een e-cursus aankopen

Graag een nieuwe e-cursus aankopen? Ga naar onze webwinkel en word de slimste thuis. Nadien kan je op deze pagina je aangekochte e-cursussen aanklikken en bekijken.

Vind je je e-cursus niet terug?

Kocht je voor juli 2022 een e-cursus aan en kan je die niet terugvinden? Onze website is helemaal vernieuwd. We moeten daardoor de e-cursussen helemaal opnieuw ingeven, in een systeem dat helemaal anders is dan het vorige. Dat vraagt heel wat tijd, maar we zijn er volop mee bezig.  We brengen je op de hoogte via e-mail wanneer je pakket terug beschikbaar is.

E-cursussen: filmpjes

Hier vind je een overzicht van alle e-cursussen bestaande uit filmpjes waarin je de docent aan het werk ziet en hoort. Kocht je één van deze e-cursussen aan? Klik het onderwerp naar keuze aan en begin je les online.

Leer je liever bij uit onze digitale cursussen bestaande uit tekst, afbeeldingen en extra filmpjes? Scrol dan naar beneden, de rest van onze e-cursussen vind je daar.

Verfijnen

Collaboratie en repressie

Een zwart-wit verhaal?

Totale duur:

Matthias Vanden Gheyn

In de sporen van de Bach van de beiaard

Totale duur:

Hoofd-Letters. Over Karel ende Elegast

De eerste aflevering in de reeks over de literaire canon

Totale duur:

E-cursussen: tekst, afbeeldingen en filmpjes

Hier vind je een overzicht van alle e-cursussen bestaande uit tekst, afbeeldingen en af en toe aangevuld met filmpjes. Kocht je één van deze e-cursussen aan? Klik het onderwerp naar keuze aan en begin je les online.

Geen e-cursussen gevonden

Je hebt nog geen cursussen aangekocht. Bekijk ons aanbod en kies een cursus! 

Aanbod e-cursussen