Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

De Friekshow - Little Liars Club

Boets JonasNederlands
€ 16,99
Op voorraad
De Friekshow - Little Liars Club

Beschrijving

In De Friekshow speelt Alice de hoofdrol. Alice wil dolgraag iets speciaals kunnen. Wanneer ze bij een rondtrekkend goochelgezelschap mensen ziet goochelen, is ze geïntrigeerd. Ze leest verschillende boeken over heksen en besluit dat hekserij wel iets voor haar is. Ze doet op school haar spreekbeurt over heksen en wanneer de meester lachend vraagt of ze dan ook een heks is, antwoordt ze heel serieus ‘ja’.

Uiteraard loopt het mis. Het goochelgezelschap heeft haar opgemerkt en wil haar laten optreden in hun show. Wanneer ze een nieuwe proef oefent met Joon (ze wil zijn hamster laten verdwijnen), laat ze plots Joon zelf verdwijnen. Gelukkig komt Little Liars Club to the rescue!

De Little Liars Club is een club die kinderen en jongeren helpt bij hun leugens. In de reeks verschenen ook nog deze boeken:


De meest vieze wedstrijd ter wereld
Een nacht in Bazaar Bizaar

Bekijk hier een interview met Jonas Boets, de auteur en de bedanker van de reeks.
Hij was ook te gast op de Boekenmarathon van Tom De Cock. Herbekijk nu het gesprek.
Ontdek meer op de website van Little Liars Club.

De Friekshow - Little Liars Club

Davidsfonds / Vanaf 8 jaar / Zachte kaft - 112 p. / 14,5 x 22 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
112

Eigenschappen

Afmeting:
14,5 x 22 cm

Gerelateerde producten