Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Prinses Primula en de heks van Eruca

Thomas PetraHarde kaftNederlands
€ 15,99
Op voorraad
Prinses Primula en de heks van Eruca

Beschrijving

"De zwammen stonden in een perfecte cirkel in het midden van de open plek, diep in het bos. Precies in het middelpunt van de cirkel stond een zwarte gietijzeren pot op een laag vuurtje. Witte damp en gepruttel stegen op uit de ketel. De heks van Eruca danste nog een laatste keer rond de cirkel, die verlicht werd door de maan die nu bijna helemaal vol was."

Prinses Primula voelt zich al zo lang ze zich kan herinneren anders dan anderen. Ze houdt van spelen en zingen en vindt haar kroontje het leukst als het scheef staat. Dit tot grote ergernis van haar moeder, die vindt dat alles recht moet zijn. Haar vader heeft nooit tijd voor haar en haar grote zus vindt haar maar onnozel. Iedereen gedraagt zich koud en kil en Primula is de enige in het koninkrijk die kan lachen en huilen.

Op een dag verschijnt de geest van Dio, haar overleden broer, aan Primula. Hij is uit de Sprookjeshemel teruggekomen om haar te vertellen over de heks van Eruca en de vloek die ze uitsprak. Hij vertelt haar dat alleen Primula de ban kan breken. Samen met de geest van Dio ontsnapt Primula uit het kasteel en gaat ze op zoek naar de heks van Eruca.

Vanaf 10 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
160

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
14 x 21,5 cm