Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

De club van zeven - Goed gedaan!

Enid Blyton, met illustraties van Tony RossHarde kaftNederlands
€ 15,99
Op voorraad
De club van zeven - Goed gedaan!

Beschrijving

We steken de iconische De Club van Zeven in een nieuw hip jasje.

De Club van Zeven is een geheime club van zeven kinderen die samenkomen om mysteries te ontrafelen, goede daden te verrichten of gewoon om lol te trappen!

In dit derde deel bouwt de club een nieuwe zomerontmoetingsplaats - een boomhut. Ze ontmoeten er een vreemde jongen en zijn kitten. Kunnen ze hun verzameling aanwijzingen samenvoegen en het mysterie oplossen voordat het te laat is?

Enid Blyton is een Brits schrijfster. Ze is vooral bekend van de kinderboekenreeks De Vijf. Hoewel ze in 1968 overleed, zijn haar verhalen nog steeds populair.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
144

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
15 x 21 cm