Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Over de regenboog De magie, de betekenis en de wetenschap achter regenbogen

Rachael Davis, met illustraties van Wenjia TangHarde kaftNederlands
€ 17,99
Op voorraad
Over de regenboog

Beschrijving

We hebben allemaal weleens een regenboog aan de hemel zien staan, maar heb je je ooit afgevraagd hoe hij daar komt en waarom hij zoveel kleuren heeft? In dit boek lees je hoe regenbogen wetenschappers en kunstenaars hebben gefascineerd en hoe ze mensen over de hele wereld samen hebben gebracht. Je ontdekt ook hoe dit schitterende natuurfenomeen werd vereeuwigd in vlaggen en sprookjes, liedjes en beeldhouwwerken, schilderijen en spreekwoorden. Het perfecte boek voor aankomende wetenschappers, kunstenaars of gewoon liefhebbers van alles wat met regenbogen te maken heeft.

Wenjia Tang is in China geboren en studeerde illustratie aan het Maryland Institute College of Art. Haar werk is erkend door American Illustration, Society of Illustrators, Communication Arts, 3×3 Magazine, ...

Rachael Davis is opgegroeid in Essex en woont nu in Hampshire met haar man en twee dochters. Als ze niet aan het schrijven is, dagdroomt ze over haar volgende boekavontuur.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
64

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
24,5 x 30,5 cm