Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Slaapfeestje in het oude Egypte Eten, slapen en feestjes bouwen zoals de oude Egyptenaren!

Timothy Knapman & Matt RobertsonHarde kaftNederlands
€ 15,99
Op voorraad
Slaapfeestje in het oude Egypte

Beschrijving

Pak je koffers voor een slaapfeestje in het oude Egypte! Reis terug in de tijd met de twee vrienden Olivier en Amira en hun ondeugende kat Clauwdia. Kom terecht in het oude Egypte en ontmoet zus en broer Tuya en Senbi die hen uitnodigen in hun huis. Tuya en Senbi leiden hen rond in hun huis en hun stad en nemen de bezoekers Oliver en Amira en de lezers mee in het alledaagse leven van een kind in het oude Egypte. We verkennen hun huis, spelen hun favoriete spelletjes, verkleden ons met juwelen, leren wie hun favoriete goden zijn, wat hun favoriete snacks zijn en wat ze willen worden als ze groot zijn. De tijdreizigers sluiten hun veelbewogen dag af met een familiefeest en een logeerpartij.

Timothy Knapman studeerde aan de universiteit van Oxford en schreef al heel wat toneelstukken, musicals, liedjes en kinderboeken. Zijn werk is vertaald in 12 talen en wordt voorgelezen op de Britse nationale televisie.

Matt Robertson studeerde in 2014 af met een Master in Childrens Book Illustration aan de Cambridge School of Art en in 2016 stond hij op de shortlist van de Waterstones Book Prize (categorie geïllustreerd). Hij woont en werkt in Norwich, Verenigd Koninkrijk.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
56

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
24 x 29,5 cm