Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Interstellar Ella: Welkom in de ruimte

Riens Van NuffelenHarde kaftNederlands
€ 15,99
Op voorraad
Interstellar Ella: Welkom in de ruimte

Beschrijving

Ella is een zevenjarig meisje dat in de ruimte woont en van
avontuur en ontdekkingen houdt. Met haar beste vrienden Slippy en Madhu ontdekt ze de ruimte en nieuwe werelden. Samen doen ze de gekste dingen, zoals surfen op supernova’s en racen met maanscooters.

De animatiereeks Interstellar Ella is een productie van Fabrique Fantastique en is momenteel te zien op Ketnet. De reeks, waarvan er voorlopig 52 afleveringen van 11 minuten gemaakt zijn, werd al aan zo’n 150 landen verkocht. Een expert van de NASA controleerde de wetenschappelijke correctheid.

Het verhaal in dit boek is gebaseerd op de reeks en geschreven op AVI-niveau M4 / AVI 3. Het bevat een spannend verhaal, tal van leuke ruimteweetjes en een quiz.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
48

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
19 x 25 cm