Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Het eerste licht

Tom Marien, met illustraties van Sassafras De BruynKartonboekNederlands
€ 17,99
Op voorraad
Het eerste licht

Beschrijving

Het gebeurde plots in de langste nacht. De maan had zich verstopt en duizenden sterren lichtten op. We vlogen tussen de bomen door. We stegen tot boven het groen en doken in volle vaart naar beneden. We hoorden enkel ons gezoem en gelach.
Eerst viel haar licht uit. Toen vielen haar vleugels stil en dwarrelde ze als een blad naar beneden.

Het licht van Vuurvlieg is definitief gedoofd. Haar dierenvrienden
proberen nog raad te vragen aan Mier en Uil, maar er kan geen hulp meer baten. Ze nemen afscheid, maar dan breekt er een poot af. Gelukkig weet Mier raad. De ledematen van Vuurvlieg kunnen andere dieren helpen. Daar zijn ze erg dankbaar voor.

Woorden van taalfanaat Tom Marien, met ontroerende illustraties van Sassafras De Bruyn in een prentenboek dat het thema orgaandonatie wil aankaarten.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
32

Eigenschappen

Uitvoering:
Kartonboek
Afmeting:
25 x 19,5 cm