Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Stokje

Reinhilde Van DrielHarde kaftNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Stokje

Beschrijving

Pia durft niet te kijken of te bewegen. Ze weet dat het stokstaartje er is. Ze hoort zijn snelle hijgen. Het wezentje wipt dichterbij en drukt zich tegen haar arm aan. Het stokstaartje trilt en legt nu voorzichtig zijn kleine kop op haar schouder.

Pia woont met haar papa in Kreppezele vlak bij het Puttersbos. Op een dag duikt daar een stokstaartje op. Stokje wordt Pia’s beste vriendin. Ze komt te weten dat papa en oma als kind ook een stokstaartje als vriend hadden. Misschien heeft het wel iets te maken met het eeuwenoude Puttersbos...

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
118

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
14 x 21,5 cm