Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Het grote boek over dinosauriërs

Sandra Laboucarie, met illustraties van Benjamin BécueHarde kaftNederlands
€ 20,00
Op voorraad
Het grote boek over dinosauriërs

Beschrijving

Wanneer zijn de dinosauriërs ontstaan?
Verschillen ze sterk van andere dieren?
Hadden ze veren?
Waarom is de triceratops uitgestorven?
Wie waren de ichtyosauriërs die de zeeën bevolkten en wat voor dieren waren de vliegende pterosauriërs?

Om al deze en vele andere vragen te kunnen beantwoorden, verkende Sandra Laboucarie met paleontoloog Yves Laurent de fascinerende wereld van de dinosauriërs. Dankzij de kleurrijke en nauwkeurige tekeningen van Benjamin Bécue komen deze tot de verbeelding sprekende wezens weer tot leven, helemaal zoals ze er volgens de meest recente wetenschappelijke ontdekkingen hebben uitgezien.

Met dit prachtige pop-upboek ontdek je de wereld van de dinosauriërs, kom je te weten hoe ze zijn geëvolueerd tot de vogels die wij vandaag kennen en leer je alles over het boeiende werk van de paleontologen.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
22

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
25,7 x 33,8 cm