Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Expeditie stad

Sarah DevosNederlands
€ 18,99
Op voorraad
Expeditie stad

Beschrijving

Na Expeditie natuur neemt Sarah Devos je mee op expeditie in de stad. Want ook daar valt verrassend veel moois te vinden.
Ik zoek, ik zoek... Iets geks! Iets grappigs! Iets groens! Misschien wel een spoor van een dier? Een bijzonder verkeersbord? Een spinnetje. Een fontein. Of toch liever een fossiel van 300 miljoen jaar oud? Bingo!

Dankzij dit zoektochtenboek bekijk je de stad met héél andere ogen, want geloof ons, er zit zo veel meer verstopt in de stad dan je denkt.

• Ga met z’n allen op Straatnamensafari, organiseer een Driehoekendag of ga op zoek naar piepkleine dingen tijdens Een héél klein tochtje.
• Trek met je gezin op Bochten & Hoeken-tocht, bereik expert level tijdens het Fotofestival of beleef een doldwaas en altijd verrassend avontuur met de Improvisatie Signalisatie.
• Luister stiekem mensen af in de Afluistertocht of ga op Huisnummerbingo.
• Welke grave griet of gast gaat er op Grave Graffiti Tocht?
• Wie durft de Verkeersbordenjungle te doorkruisen?
• En vooral: wie neemt zijn arendsogen mee om op Kauwgomsafari te gaan?

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
88

Eigenschappen

Afmeting:
21 x 29,7 cm