Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Gelukkig worden in 8 1/2 stap

Willy Linthout & Ann SmetHarde kaftNederlands
€ 34,99
Op voorraad
Gelukkig worden in 8 1/2 stap

Beschrijving

Morris wordt geboren. Morris leeft. Morris sterft. In 8½ hoofdstukken vertelt Willy Linthout, bijgestaan door Ann Smet, het leven van Morris, die net als wij allemaal op zoek is naar het ware geluk.

Hoe doet hij dat? Wat leert hij onderweg over leven en dood? En welke lessen trekt Morris uit zijn bestaan? Gelukkig worden in 8½ stappen vertelt op soms vrolijke, dan weer ernstige of aandoenlijke wijze het verhaal van onze dikwijls surrealistische en zelfs therapeutische zoektocht naar het geluk en naar de zin van het leven – mochten die al bestaan.

WILLY LINTHOUT (1953) werd beroemd als bedenker en tekenaar van de Urbanus-strip, waar hij meer dan 200 afleveringen van tekende. Daarnaast schreef hij de reeks Roboboy voor tekenaar Luc Cromheecke, met wie hij ook de Nero-hommage De toet van Tut maakte. Recent verscheen een nieuwe, uitgebreide editie van de klassieke striproman Jaren van de olifant, die wereldwijd werd vertaald en hem de Bronzen Adhemar opleverde, de Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor de Strip. Voor het scenario van Gelukkig worden in 8½ stappen werkte hij uit samen met Ann Smet.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Uitgeverij

Inhoud

Aantal bladzijden:
208

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
17 x 24 cm