Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Onderstroom

Goedele GhijsenNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Onderstroom

Beschrijving

Drie zomers geleden haalde de komst van Kyra het leven van Aylins groep vrienden overhoop. Na haar laatste angstaanval beseft Aylin dat de nachtmerrie verdringen helemaal niet lukt. Ze moet terug naar haar oude dorp om in het reine te komen met wat er gebeurde. Lukt het haar om weer een balans te vinden in een wereld die op zijn kop staat?

Onderstroom is een coming-of-ageverhaal over erbij willen horen en over anders zijn, over grenzen aftasten en overschrijden, over vergelding en vergeving.

Goedele Ghijsen leeft van taal. Als kind kroop ze in de kruin van
een appelboom om daar ongestoord te kunnen lezen. Ze was
20 jaar leerkracht Nederlands en de stapel boeken in huis is niet meer te overzien. Sinds een schrijfopleiding kruipt ze zelf in haar pen en geeft ze schrijfles.

Vanaf 14 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
135

Eigenschappen

Afmeting:
14 x 21,5 cm

Gerelateerde producten