Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Arendsoog Een brug te ver

Thomas DesmetNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Arendsoog

Beschrijving

De zeventienjarige Anton Arend droomde er ooit van om journalist te worden. Of profvoetballer. Of iets anders. Nu heeft hij enkel nachtmerries over een verdacht ongeval waarbij zijn moeder betrokken was. Zijn oude leven is sindsdien ingestort, zijn gezin is uit elkaar gevallen en de enige reden waarom zijn klasgenoten nog met hem praten, is om mysteries op te lossen. Hij blijkt
immers een steengoede detective. Kan Anton het juiste spoor volgen in zijn zoektocht naar zichzelf en de waarheid?

Thomas Desmet (1988) studeerde handelswetenschappen en is als lector financieel management verbonden aan de HOGENT. Daar vertelt hij fascinerende verhalen over ondernemingen op basis van hun cijfers. In zijn vrije tijd werd het tijd om de vele YA-verhalen in zijn hoofd eindelijk om te vormen tot een manuscript.

Vanaf 15 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
272

Eigenschappen

Afmeting:
14 x 21,5 cm