Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Gender Queer Een memoir

Maia KobabeNederlands
€ 24,99
Op voorraad
Gender Queer

Beschrijving

Gender Queer, Maia’s intens cathartische autobiografie, brengt een reis naar zelfidentiteit in kaart. Je leest over de vernedering en verwarring van puberale verliefdheden, worstelen met je outing tegenover familie en de maatschappij, een band opbouwen met vrienden, erotische lgbtq+ fanfictie, …

Gender Queer is begonnen als een manier om familie uit te leggen wat het betekent om non-binair of aseksueel te zijn. Het is meer dan een persoonlijk verhaal: het is een nuttige en ontroerende gids over genderidentiteit - wat het betekent en hoe je erover moet denken - voor voorstanders, vrienden, eigenlijk voor iedereen.

Maia Kobabe, die genderneutrale voornaamwoorden gebruikt,
studeerde af met een MFA in Comics aan het California College of the Arts. De thema’s identiteit, seksualiteit, antifascisme, sprookjes en heimwee komen vaak terug in hun werk.

Vanaf 14 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
240

Eigenschappen

Afmeting:
14,5 x 21 cm