Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

De sprookjeshuwelijken 3: Pinokkio en de nieuwe kleren van de keizer

Philip MaesHarde kaftNederlands
€ 20,00
Op voorraad
De sprookjeshuwelijken 3: Pinokkio en de nieuwe kleren van de keizer

Beschrijving

Dit sprookjeshuwelijk begint in een prachtig bos met slanke dennenbomen en reusachtige eiken, vrolijk ritselend met hun bladeren. Een bos met kleurrijke paddenstoelen en dicht struikgewas. Met paadjes waarlangs reeën en everzwijnen naar het beekje wandelen om gezellig iets te drinken.

Wat gebeurt er als twee sprookjesfiguren in hetzelfde boek verzeild raken? En als een schrijfgrage auteur er een vleugje creativiteit bij gooit? Dat leidt tot een sprookjeshuwelijk, geschreven en verteld door Philip Maes. Deze keer aan het altaar: Pinokkio en een keizer met nieuwe kleren. Deze hilarische mix van twee originele sprookjes leest als een verrassend resultaat.

Philip Maes is verliefd op radio en houdt enorm van verhalen. Uit die verhouding toverde hij onder andere Kabouter Korsakov. En om in het thema te blijven, huwt hij nu ook jouw favoriete sprookjes in de hilarische luisterreeks De sprookjeshuwelijken.

Eric Bouwens kon als verwoed tekenaar van zijn hobby zijn beroep maken. Dus zocht hij een nieuwe hobby en dat is muziek maken en beluisteren.

Vanaf 6 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
69

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
18,5 x 25,5 cm

Gerelateerde producten