Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Reis door de ruimte

John TownsendHarde kaftNederlands
€ 17,99
Op voorraad
Reis door de ruimte

Beschrijving

Houston, we hebben een nieuw buitenaards zoekboek ontdekt!

Trek je ruimtepak aan, want we gaan op ruimtemissie naar het ISS. Volg eerst een opleiding tot astronaut en ontdek welke oefeningen je tot een goed einde moet brengen voordat je op ruimtereis mag. Leer vervolgens hoe de controlekamer de reis in goede banen zal leiden.

Klaar voor vertrek? Dan zetten we koers naar het ISS. Een ruimtewandeling en een uitje naar de maan voor een moon walk staan ook op het programma.

Wanneer je met beide voetjes op de aardse grond staat, krijg je enkele zoekopdrachten om je astronautenskills te testen.
Fantastisch interactief zoekboek voor ruimtevaarders in wording.

Vanaf 7 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
14

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
24 x 30 cm

Gerelateerde producten