Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Mijn eerste boek over de aarde

Hannah AliceHarde kaftNederlands
€ 14,99
Op voorraad
Mijn eerste boek over de aarde

Beschrijving

Dit boek gaat over de aarde en de ongelooflijke dingen die er op onze planeet gebeuren: van ver in de ruimte tot diep onder de grond. De aarde is onze thuis. In en rond die aarde gebeurt zoveel meer dan de grond onder je voeten je doet vermoeden.

Het is belangrijk dat we goed voor onze aarde zorgen, zodat mensen en dieren er veilig en gezond kunnen leven. De aarde zorgt op heel veel manieren voor ons, maar wij moeten ook zorg dragen voor de aarde. Ontdek hoe de verschillende delen van de aarde samenwerken zodat de wereld voor ons leefbaar is.

Duik in de aarde en neem zelf een kijkje. Met doorkijkpagina's.

Hannah Alice is een Londense freelance illustrator en ontwerper. Ze maakte illustraties voor verschillende internationale klanten, van communicatie en educatieve hulpmiddelen, openbare ruimtes, producten en patronen tot platenhoezen en kinderboeken. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur, muziek, speelgoed, documentaires en fotografie, maar ook uit alledaagse voorwerpen en lokale gemeenschappen.

Vanaf 5 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
18

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
23,5 x 25 cm

Gerelateerde producten