Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Annie Pannie

Ann Van den BroeckHarde kaftNederlands
€ 24,99
Op voorraad
Annie Pannie

Beschrijving

In 'Annie Pannie' beleven Pepper, Billie en hun pop Annie Pannie heel wat avonturen op kleutermaat. Ze redden een vogeltje dat tegen het raam vloog, bakken een overheerlijke appeltaart, ruimen als stoere piraten hun kamper op, gaan kamperen en zo veel meer.
Kortom: herkenbare situaties voor kleuters.

De verhaaltjes zijn kort genoeg om voor te lezen voor het slapengaan. Bij elk verhaal hoort een liedje dat je kan beluisteren via een QR-code in het boek.

Ann Van den Broeck is een Vlaamse (musical)actrice en zangeres. Ze viel meermaals in de prijzen voor haar vertolkingen. In de zomer van 2022 kreeg ze de diagnose borstkanker. Niettemin blijft ze de pannen van het dak zingen en schreef ze intussen haar eerste kinderboek.

Annelies Vandenbosch tekent dat het een lieve lust is. En dat doet ze goed. Met humor en positiviteit maakt ze al illustrerend van de wereld een mooiere plek.

Vanaf 4 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
59

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
21,5 x 21,5 cm

Gerelateerde producten