Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Speurhond Holmes en de verdwenen diamant

Agnese BaruzziKartonboekNederlands
€ 15,99
Op voorraad
Speurhond Holmes en de verdwenen diamant

Beschrijving

Help de beroemde detective Speurhond Holmes om de superschurk te identificeren die een kostbare Egyptische diamant heeft gestolen uit het Museum! Vind de dader uit een lijstje van negen verdachten.

Neem het magische vergrootglas uit de kaft en speur naar geheime aanwijzingen die met speciale inkt verborgen zijn in de bladzijden van dit boek! Volg de sporen door de stad, de metro, het onderzoekslab, het park... om alle info te verzamelen en de schuldige van de diefstal te vatten.

De spelletjes stimuleren het concentratievermogen en logische denken van kinderen en de visuele vaardigheden.

Agnese Baruzzi is geboren in 1980 en afgestudeerd als grafisch ontwerper. Sinds 2001 werkt ze als illustrator en auteur. Ze maakte intussen meer dan 40 kinderboeken die zijn gepubliceerd in Italië, het Verenigd Koninkrijk, Japan, Portugal, de VS, Frankrijk, Zuid-Korea en nu ook in België en Nederland.

Vanaf 5 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
20

Eigenschappen

Uitvoering:
Kartonboek
Afmeting:
22 x 22,7 cm