Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Jij bent het einde

Tom MariënHarde kaftNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Jij bent het einde

Beschrijving

‘Jij bent het einde,’ zei Aya vanmorgen tegen Zain en ze moest erom lachen. Maar het einde van dit alles is ver. Niemand kan het zien. En wat als ik het einde vind? Ziet Aya me dan nog staan?
Zain zit op de tak van een boom. De lucht is vol lucht. Hij kijkt met een hand boven de ogen. Tot achter de huizen en achter de torens. Tot ver voorbij de velden en de allerlaatste koe.
Dat is al een heel eind. Maar achter die velden komt misschien een nieuw eind met nog meer velden en allerlaatste koeien. En wat als er daarachter nog een nieuw daarachter komt? En nog een en nog een? Zain schudt het hoofd.

Liefste Aya,
Ik ga op zoek naar het einde.
Als ik er ben, zal ik zwaaien.
Kijk dan goed of je mij ziet staan.
Zain

Zain gaat op zoek naar het einde. Hij volgt de wolken over bergen en dalen, laat zich meevoeren door een matroos over woeste golven en belandt in een begrafenisstoet. Maar zal hij het einde echt vinden? Om dat te ontdekken, moet je dit boek lezen. Een poëtisch prentenboek van Tom Mariën, met ontroerende illustraties van Penelope Deltour.

Vanaf 5 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
24

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
25 x 19 cm