Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Nelsons acrobatenboek

Taeymans Rika, Van Bouchout LauraHarde kaftNederlands
€ 20,00
Op voorraad
Nelsons acrobatenboek

Beschrijving

Nelson wil volgende kerst een acrobatennummer tonen. Na de kalkoen en voor het dessert. Samen met mama en papa oefent hij elke week salto's en piramides. Oefen jij mee?

Nelsons acrobatenboek bundelt 30 acrobatische spelletjes in gezinsverpakking. Van eenvoudige oefenspelletjes tot acrobatische kunstjes. Van simpel naar spectaculair. Puur plezier met oog voor motorische ontwikkeling.

Rika Taeymans richtte 20 jaar geleden de allereerste Vlaamse circusschool op. Laura Van Bouchout was een van haar eerste leerlingen. Hun boek groeide uit de wekelijkse circomotoriekles die ze geven, een plezierige mix van acrobatie en bewegen voor ouders en kinderen. Het potlood van Emma Thyssen zorgt ervoor dat je alle spelletjes en bewegingen stap voor stap kunt volgen.

'Puur plezier met oog voor motorische ontwikkeling. Vooral een boek voor ouders...' (Grensland Krantje)

Reacties van ouders:
'Pure quality time' (papa van Nelson)
'Niet competitief, wel uitdagend' (papa van Bo)
'Even terug kind zijn, samen met je kind' (mama van Baukis)
'Op een speelse manier wordt je kind motorisch uitgedaagd' (mama van Stella)
"Het enthousiasme van de auteurs spat er vanaf. Kunstjes doen is leuk, het vergroot het zelfvertrouwen van kinderen en geeft ze wat broodnodige beweging." (Juf Sanne). De volledige recensie lees je op Juf Sanne.com.

Nelsons acrobatenboek - Een doe-het-zelf-boek met piramides die iedereen kan en salto's die iedereen durft

Davidsfonds / Vanaf 4 jaar / Harde kaft - 82 p. / 22 x 22 cm

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
82

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
22 x 22 cm