Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Op reis met een vriend Meer verhalen van Panda & Eekhoorn

Ed FranckHarde kaftNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Op reis met een vriend

Beschrijving

Panda en Eekhoorn gaan op reis. Wanneer ze weer thuis zijn vertellen ze al hun dierenvrienden over de avonturen die ze onderweg beleefden.

Zodra de avond valt, komen de eerste dieren al aan. Vlinder met een sierlijke krul in zijn twee sprieten. Berggeit met plukjes mos op zijn twee horens. Eend met een waterlelie in zijn snavel.
Duizendpoot heeft al zijn poten gewassen. Marmot heeft zijn vier gele snijtanden gepoetst tot ze bijna wit blinken. Hert pronkt met mooie spinnenwebben tussen de takken van zijn gewei. De stoet dieren groeit en groeit. Vuurvliegje heeft zijn hele familie meegebracht. Ze vullen het zwakke maanlicht aan met gezellige lichtpuntjes in de bomen rondom.
Als iedereen er is, vliegt Uil op een lage tak en roept:
‘Dierbare vrienden! Aanhoort nu de boeiende verhalen, aanwaaiend uit ongekende verten op de vleugels van de wind, in geuren en kleuren verteld door onze twee moedige ontdekkingsreizigers. Ik wens u allen een aangename
en vooral leerrijke avond toe!’

Alweer zeven nieuwe voorleesverhaaltjes over de
onverwoestbare vriendschap tussen Panda en Eekhoorn.

Ed Franck is een veelbekroond en veelzijdig auteur, met meer dan 70 boeken op zijn naam. Hij schrijft voor alle leeftijden, van voorleesverhaaltjes over hervertellingen van sprookjes tot bewerkingen van klassieke teksten zoals de sonnetten van Shakespeare.

Thé Tjong-Khing is een Nederlands-Indonesisch illustrator en striptekenaar. Je kent hem vast van onder andere Vos en Haas. Hij viel meermaals in de prijzen voor zijn tekenwerk.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
56

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
24 x 30 cm

Gerelateerde producten