Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Kind van Aleppo

Wajih RayyanKartonboekNederlands
€ 13,50
Op voorraad
Kind van Aleppo

Beschrijving

'Kind van Aleppo' is het op waargebeurde feiten gebaseerde verhaal van een Syrisch gezin dat gedwongen wordt zijn land te verlaten door de burgeroorlog.

Ayla is twaalf jaar oud, en begeleid door haar grootvader Latif vertrekt ze uit Syrië naar een onbekende bestemming. Ze belandt in Syrië, Turkije, Griekenland en uiteindelijk in België. De reis van Ayla en haar familie is in eerste instantie een vlucht voor de dood, waar angst en opluchting, vertrouwen en twijfel elkaar eindeloos aflossen. Maar het is vooral ook een menselijk avontuur doordrenkt met liefde, vriendschap en mooie ontmoetingen. Hoop is altijd nabij.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Uitgeverij

Inhoud

Aantal bladzijden:
112

Eigenschappen

Uitvoering:
Kartonboek
Afmeting:
14 x 21,5 cm