Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Pettson gaat kamperen

Nordqvist SvenNederlands
€ 15,99
Op voorraad
Pettson gaat kamperen

Beschrijving

Poes Findus vindt op zolder een oude tent. Hij haalt opa Pettson over om te gaan kamperen, maar Pettson wil enkel aan het meer kamperen. Dan kunnen ze ook gaan hengelen en meteen de nieuwe uitvinding van Pettson uitproberen.

Alles verloopt volgens plan, tot de kippen zich ermee bemoeien. Als Pettson en Findus met de tent op weg gaan, eindigen ze… achteraan in de tuin! En dan begint het kamperen pas echt voor Findus…

Sven Nordqvist tekent en schrijft schitterende prentenboeken, en daarbij heeft hij oog voor de kleinste details. Een feest om te bekijken en om voor te lezen.

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
26

Eigenschappen