Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Een Kididoc vol dieren

KididocNederlands
€ 15,99
Niet op voorraad
Een Kididoc vol dieren

Beschrijving

Waarom eet een kip kiezelsteentjes? Hoeveel armen heeft een zeester? Kan een nijlpaard zwemmen? Hoe komt het dat een kangoeroe zo hoog kan springen? Jonge kinderen hebben vaak heel wat vragen waar je als (groot-)ouder niet meteen een antwoord op weer. Misschien heb je nog nooit van zeekomkommers gehoord of weet je niet veel te vertellen over een blauwe vinvis... Geen nood, Een Kididoc vol dieren geeft simpele antwoorden op de meest gestelde vragen van kinderen over dieren.

Draaiende schijfjes, uitklapbare luikjes en verrassende tekeningen prikkelen de nieuwsgierigheid van jonge kinderen. Tientallen leuke weetjes voor wie wijzer wil worden over het dierenrijk. Een boek om te lezen met je ogen én je handen.

Een Kididoc vol dieren

Davidsfonds / Vanaf 4 jaar / Harde kaft met flapjes - 34 p. / 23,7 x 23,7 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
34

Eigenschappen

Afmeting:
23,7 x 23,7 cm