Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Op drift

Van Driel ReinhildeHarde kaftNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Op drift

Beschrijving

In Zaligkerke, een klein stadje aan zee, klimt een steile laan hoog boven op een klif. Er staat maar één huis. Daar woont Elly met haar twee broers, haar vader, moeder en tante. Na jaren van rust start naast hun huis de bouw van een groot hotel. Tijdens de graafwerken scheurt een stuk rots, met daarop hun huis, van de klif. Elly neemt je mee naar een wereld van vrolijkheid en melancholie. Haar blik op de zee, het land en het leven maken van Op drift een hartverwarmend boek.

Reinhilde Van Driel
Reinhilde Van Driel is schrijfster en actrice. Ze houdt van verhalen vertellen, zowel met een boek als op de planken. Op drift kreeg een tweede leven in het theater. Intussen publiceerde ze ook De jongen van de glasfabriek en Het been van opa.

Op drift

Davidsfonds / Vanaf 7 jaar / Harde kaft - 86 p. / 14,5 x 22 cm

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
86

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
14,5 x 22 cm