Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Jij & ik: posterboek

Van Der Linden Martijn, Wille RietNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Jij & ik: posterboek

Beschrijving

De mooiste gedichten uit het boek Jij & ik en al het moois om ons heen verzameld en uitgebracht op groot formaat. Twaalf posters om elke maand een nieuw gedicht in de kijker te zetten.

Kinderen zijn vaak gefascineerd door de natuur. Urenlang kunnen ze met steentjes spelen, schelpen zoeken, insecten bestuderen, naar de sterren turen … De opwarming van de aarde en de gevolgen voor de natuur verschijnen bijna dagelijks in de media. Zowel op school als thuis komen kinderen daarmee in aanraking, bijvoorbeeld door afval te leren sorteren, het openbaar vervoer te nemen, gezond te eten. Daarom selecteerde Riet Wille met veel zorg gedichten over bloemen, bomen, zee, bergen, dieren en seizoenen. Martijn van der Linden zorgde voor prachtige illustraties bij de gedichten.

Jij & ik en al het moois om ons heen
Davidsfonds Infodok / Voor alle leeftijden / Posterboek met lijmrand - 24 p. / 29,7 x 42 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
24

Eigenschappen

Afmeting:
29,7 x 42 cm