Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Mijn eerste griezelgroeiboek. Ik lees het zelf!

Vandermeeren HildeNederlands
€ 20,99
Op voorraad
Mijn eerste griezelgroeiboek. Ik lees het zelf!

Beschrijving

Leer lezen met de groeiboeken van Davidsfonds Infodok!
24 herwerkte Vlaamse en Nederlandse griezelverhalen

Verhalen die je doen rillen van spanning. Vol heksen, weerwolven, spoken, duivels en geesten. Vol tovenarij en vreemde gebeurtenissen. Stap bij volle maan deze betoverende, spookachtige wereld binnen.

Letter na letter. Woord voor woord. Zin per zin. De verhalen volgen jouw eigen leesweg. Ontdek de magie van zelf leren lezen. Stap voor stap.

In dit eerste leesboek is de magie dubbel zo groot. Want de allereerste verhalen die je in je eentje kan lezen, zijn vreselijk spannend.

Hilde Vandermeeren, Zilveren Griffel-winnares, herwerkte 24 Vlaamse en Nederlandse sagen. Mysterieuze griezelverhalen worden uitdagende, originele verhalen voor eerste lezers. Verhalen van makkelijk naar moeilijk, van eenvoudige stripvorm tot volwaardig leesverhaal, in een boek dat meegroeit in het leesniveau van kinderen. Rosemarie De Vos stimuleert fantasie en leesplezier met pittige, kleurige illustraties. Want woord en beeld gaan hand in hand, steeds verder!

'Een leuke afwisseling voor de leesboeken op school.' (Grensland Krantje)

Mijn eerste griezelgroeiboek. Ik lees het zelf

Davidsfonds / Harde kaft - 157 p. / 25,7 x 19,6 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
157

Eigenschappen

Afmeting:
25,7 x 19,6 cm