Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Nelsons speelboek

Taeymans Rika, Van Bouchout Laura, Demeulenaere Leen, Maes Dafne, Truyen DieterNederlands
€ 15,00
Op voorraad
Nelsons speelboek

Beschrijving

Al vijf jaar lang zet Nelson huiskamers op hun kop met zijn vier doe-het-samen-boeken voor gezinnen. En deze vijfde verjaardag viert hij in stijl: met een extra lijvige speelkalender.

Spelend leer je je kleuter pas echt kennen. En niets laadt de batterij van kinderen zo op als onverdeelde aandacht en fysieke aanraking van hun mama of papa. Pluk samen elk weekend een nieuw spel uit het boek. En geniet van een vast momentje jij-en-ik. Ook broers, zussen, oma's en opa's of vriendjes kunnen meespelen.

Nelsons speelboek schotelt je 52 spelideetjes voor. Goed voor een jaar lang spelplezier met je kleuter. Bovenop een schat aan nieuwe spelletjes geeft Nelson je ook de topfavorieten cadeau uit Nelsons acrobatenboek, Nelsons yogaboek, Nelsons dansboek en Nelsons ninjaboek. Dit wordt het leukste jaar ooit!

Nelsons speelboek

Davidsfonds / Vanaf 4 jaar / Kalender - 56 p. / 25 x 21 cm

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
56

Eigenschappen

Afmeting:
25 x 21 cm