Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Wat voel ik? Filosofie voor kinderen

Brenifier OscarNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Wat voel ik? Filosofie voor kinderen

Beschrijving

Kinderen stellen veel vragen, vaak banaal, soms niet zo. Volwassenen kunnen ze beantwoorden, maar we kunnen kinderen ook leren om zelf na te denken. Elk boek in de reeks Filosofie voor kinderen stelt zes grote vragen, geïllustreerd met 36 pro en contra voorbeelden uit het dagelijkse leven en 144 kleine vragen als conversatiestarters om kinderen op weg te helpen richting filosofisch denken.

In dit boek gaat de auteur in op vragen zoals ‘Hoe weet je dat je ouders van je houden?’ en ‘Is het goed om verliefd te zijn?’ Illustrerende voorbeelden zijn dan ‘Omdat je ouders bezorgd zijn.’ en ‘Nee, want verliefd zijn kan ook pijn doen.’

Ontdek ook de andere boekjes in de reeks.

Wat voel ik? Filosofie voor kinderen

Davidsfonds / Vanaf 7 jaar / Zachte kaft - 96 p. / 17,5 x 23 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
96

Eigenschappen

Afmeting:
17,5 x 23 cm