Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Een huis vol lekkers

Sala FelicitaNederlands
€ 17,99
Op voorraad
Een huis vol lekkers

Beschrijving

Rond lunchtijd begint de buurt heerlijk te ruiken. Meneer Ping maakt een lekkere wok, Maria plet avocado’s voor guacamole, Josef en Rafik rollen gehaktballetjes, Mathilda zorgt voor aardbeiencrumble als dessertje. Alle buurtbewoners schuiven de voetjes onder de tafel en smullen van elkaars gerechten. Een huis vol lekkers is een origineel receptenboek voor kinderen waarin ze kennismaken met gerechten van over de hele wereld.

Ontdek nu meteen al enkele recepten.

"Leuke kookboeken voor kinderen vind ik zeldzaam. Dit is er zeker een van. De tekeningen zijn ontzettend leuk, het is een goed idee om alle ingrediënten ook te tekenen en er is maar weinig tekst, waardoor kinderen ook zelf door het boek kunnen bladeren en kunnen kijken naar wat er allemaal te zien is. Door er uit te koken kan je zelf eten wat de mensen in het boek eten. Ik word er blij van, ik leg hem open op een boekenstandaard zodat ik er vaak naar kan kijken." - Laurie van lauriekoek.nl, een blog met kookboekrecensies

Een huis vol lekkers

Davidsfonds / Vanaf 5 jaar / Harde kaft - 48 p. / 22 x 29 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
48

Eigenschappen

Afmeting:
22 x 29 cm