Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Daar zat een aapje op een stokje

Bos Esmé, Voet BartNederlands
€ 15,99
Op voorraad
Daar zat een aapje op een stokje

Beschrijving

Dit boek bevat acht liedjes over dieren. Elk liedje wordt gezongen in een andere taal. Luister samen met je kind naar de muziek en beweeg mee met elk dier. Een boek om lekker gek mee te doen of om gewoon samen rustig van te genieten.

Esmé Bos & Bart Voet
Het duo Bos en Voet moet je in één adem noemen. Al sinds 1994 zetten ze allerlei muzikale projecten op poten. Recent verzorgden ze de muziek bij de succesvolle theatertournee Broere van en met Bart Moeyaert.

Fleur Van der Weel
Op 9 februari 1970 werd Fleur geboren in het ziekenhuis in het Zeeuwse Middelburg. ‘Het is net een varkentje’, zei de zuster. Fleur woog bijna 10 pond, en dat is best zwaar voor een baby. Vijftig jaar later illustreert ze dieren voor een muzikaal project.

Daar zat een aapje op een stokje (en andere dierenliedjes van hier en elders)

Davidsfonds / Vanaf 6 maanden / Kartonboek met cd - 18 p. / 21 x 21 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
18

Eigenschappen

Afmeting:
21 x 21 cm