Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Diervrienden

Coco & JuneNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Diervrienden

Beschrijving

Wist je dat een raaf en een wolf samen jagen? En dat een mier een bladluis melkt? Waarom lift er een witte vogel mee op de rug van een buffel?

Ontdek in dit boek tal van verrassende vriendschappen uit het dierenrijk. De natuurgetrouwe illustraties en de eenvoudige teksten zorgen voor lees- en kijkplezier bij grote en kleine dierenvrienden.

Bekijk nu een fragment uit het boek.

Coco & June, oftewel Karen Leten en Barbara Soenen, leerden elkaar al schilderend kennen. Hun illustraties zijn realistisch en gedetailleerd. In 2019 gaven ze Dier boek uit, een alfabet van niet zo alledaagse dieren voor beginnende lezers. Ook met Diervrienden brengen ze leesbare non-fictie voor kinderen.

Diervrienden - Een boek vol beestige duo's

Davidsfonds / Vanaf 7 jaar / Harde kaft - 64 p. / 19 x 25 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
64

Eigenschappen

Afmeting:
19 x 25 cm