Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Wat is geluk? Filosofie voor kinderen

Brenifier OscarNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Wat is geluk? Filosofie voor kinderen

Beschrijving

Kinderen stellen veel vragen, vaak banaal, soms niet. Volwassenen kunnen ze beantwoorden, maar we kunnen kinderen ook leren om zelf na te denken.

Elk boek in de reeks Filosofie voor kinderen stelt zes grote vragen, geïllustreerd met 36 pro en contra voorbeelden uit het dagelijkse leven en 144 kleine vragen als conversatiestarters om kinderen op weg te helpen richting filosofisch denken.

In dit boek gaat de auteur in op deze vragen: Hoe weet je dat je gelukkig bent? Is het gemakkelijk om gelukkig te zijn? Moet je het geluk zoeken tegen elke prijs? Maakt geld gelukkig? Heb je anderen nodig om gelukkig te zijn? Waarom zijn we soms ongelukkig?

Ontdek ook de andere boekjes in de reeks.

Wat is geluk? Filosofie voor kinderen

Davidsfonds / Vanaf 7 jaar / Zachte kaft - 96 p. / 18 x 23,5 cm

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
96

Eigenschappen

Afmeting:
18 x 23,5 cm