Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Spelen op het pleintje - Max en Millie 2

van Aar HettyHarde kaftNederlands
€ 20,99
Op voorraad
Spelen op het pleintje - Max en Millie 2

Beschrijving

In dit tweede boek beleven Max en Millie nieuwe avonturen op het pleintje. Ze zijn circusacrobaten, hebben een geheime hut, verstoppen zich in een pashokje, foppen mama, halen een 1 aprilgrap uit met papa, gaan met opa naar de carwash en bakken koekjes voor het Suikerfeest van Mouna en Omar. Kortom: herkenbare situaties voor kleuters.

De verhaaltjes van Max en Millie zijn kort genoeg om er nóg eentje voor te lezen. Ideaal voor het slapengaan.

In deze reeks verscheen ook: Allemaal beestjes.

Hetty van Aar
Hetty woont in Nederlandse Noord-Brabant samen met haar man en poes Bikkel. Geregeld dwarrelt er een nest kinderen en kleinkinderen binnen. Ze moet haar inspiratie dus niet ver zoeken. Om tot een verhaal te komen voegt ze nog wat fantasie toe en stoeit ze met taal, naar eigen zeggen.

Annelies Vandenbosch
Annelies tekent dat het een lieve lust is. En dat doet ze goed. Met humor en positiviteit maakt ze van de wereld een mooiere plek aan haar tekentafel.

Spelen op het pleintje - Max en Millie 2

Davidsfonds Infodok / Vanaf 4 jaar / Harde kaft met kleurenillustraties - 150 p. / 17 x 24 cm

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
128

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
17 x 24 cm