Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Quinnie & Quinn

Leue DimitriNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Quinnie & Quinn

Beschrijving

Het Plein van Eeuwig Geluk stond afgeladen vol. Voor het extreem hoge podium stond de hele generatie Q netjes opgesteld in hun purperen werkplunjes. De jongens met hun nummers op het rechterschouderblad aan de rechterkant. En de meisjes met hun nummers op het linkerschouderblad aan de linkerkant. Iets dichter het te grote spreekgestoelte. Exact zeven meter tussen deze twee groepen in.

Wat als je hele leven al voor jou was uitgestippeld? Vaste dagindeling, je partner gekozen, kinderen voorbestemd … Handig, dat wel. Maar is dat de weg naar geluk? Misschien is ontsnappen dan een beter plan. Benieuwd of Quinnie en Quinn het geluk vinden? Je leest het in dit boek dat een beetje doet denken aan De Hongerspelen, maar dan kleurrijker.

Dimitri Leue begon dit verhaal samen met zijn 10-jarige dochter te verzinnen. Zij is intussen 16 en vond dat papa tijdens de eerste lockdown het verhaal maar eens moest uitschrijven. Dat deed hij. En meer zelfs, want in het voorjaar van 2021 komt ook het gelijknamige toneelstuk op de planken.

Lees nu het eerste hoofdstuk uit het boek.

Dimitri Leue werkt als acteur en regisseur voor tv, radio en theater en is auteur van verschillende theaterteksten en kinderboeken. Op het podium was hij te zien in voorstellingen van de Kakkewieten, HETPALEIS, BRONKS, Rataplan vzw en deSingel. Op televisie speelde hij mee in onder meer Vaneigens, Het Peulengaleis en Teamspirit. Bij Davidsfonds Infodok verscheen ook eerder het prentenboek Wolinoti.

Quinnie & Quinn

Davidsfonds Infodok / Vanaf 12 jaar / Zachte kaft - 119 p. / 14 x 21,5 cm

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
96

Eigenschappen

Afmeting:
14 x 21,5 cm