Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Met drie in de klas - Mijn eerste groeiboek

Gerard Hilde E.Nederlands
€ 20,99
Op voorraad
Met drie in de klas - Mijn eerste groeiboek

Beschrijving

Lan (een meisje van Chinese origine), Rik (een blanke jongen) en Mo (een jongen van Arabische afkomst) zijn even oud en wonen bij elkaar in de buurt. Ze zitten dus ook samen in de klas. Hun juf heet Mie. Volg de avonturen van Lan, Mo en Rik. Van makkelijk naar moeilijk. Van eenvoudig woordje tot echt verhaal in een boek dat meegroeit met het leesniveau van je kind.

Lees nu een fragment uit het boek.
Of bekijk hoe Hilde E. Gerard zelf vertelt over haar boek op RTV.

Hilde E. Gerard
Hilde Opgenhaffen, jaja ze schrijft onder een pseudoniem, leerde Chinees spreken in Taiwan, zag de Berlijnse muur vallen en settelde zich uiteindelijk in Turnhout. Toen haar kinderen tieners waren, haalde ze haar pen boven om verhalen te schrijven. Naast auteur is ze ook leerkracht geschiedenis, Duits en Engels.

Julie Van Hove
Julie is een Antwerpse illustratrice. Een groot deel van haar jeugdjaren bracht ze door in Zimbabwe. Daar vond ze de passie voor natuur en dieren. En die inspiratiebron zie je in haar tekeningen.

Met drie in de klas - Mijn eerste groeiboek

Davidsfonds Infodok / Vanaf 7 jaar / Harde kaft met heel veel kleurenillustraties - 128 p. / 19,5 x 25 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
128

Eigenschappen

Afmeting:
19,5 x 25 cm