Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Hey Baby, kijk!

Van Bouchout Laura, Mouton EvaNederlands
€ 13,99
Op voorraad
Hey Baby, kijk!

Beschrijving

Dieren knuffelen net als wij! Prikkel je baby’s oogjes met vertederende zwart-witprenten en knuffel mee met de dieren in dit boek.

Baby’s houden van boekjes. Vooral als jij ze voorleest. Ze genieten van je stem, je schoot, je geur ... Hey Baby, kijk! toont hoe grote en kleine dieren elkaar op hun heel eigen manier knuffelen. Doe mee met troostende tijgerkopjes, een strelende slurf en snoezige snoetkusjes.

Hey Baby, kijk! is het eerste kartonboek van het team achter de Hey Baby-speelkalenders. En de inzet blijft dezelfde: nóg meer van elkaar genieten en naar elkaar toegroeien in die eerste intense jaren samen.

De illustraties van Eva Mouton gaan recht naar het hart en brengen elke knuffel tot leven. Dit boek groeit mee met je gezin: de allerkleinste oogjes zijn geboeid door de zwart-witpatronen en peuters genieten van de interactie en leven toe naar elke knuffel.

Stil je baby’s huid- en knuffelhonger en speel samen alle dierenknuffels na.
Prikkel je baby’s oogjes met zwart-witprenten en afwisselende patronen.
Betrek oudere broers en zussen met dit boekje bij hun nieuwe knuffel, euh baby!

Bekijk een fragment uit het boek.
In dezelfde reeks:

Hey Baby: van nul tot één jaar
Hey Baby 2: van één tot twee jaar


Laura Van Bouchout woont vandaag met haar gezin in Los Angeles, waar ze samenspeelboeken voor gezinnen bedenkt en ontwikkelt. Meestal met een kind op, tussen of onder haar benen. Na de succesvolle Nelsonboekenreeks die kleuters en ouders kwalitatief laat samenspelen, waagt ze zich ook aan speeltips voor baby’s, peuters en ouders.

Eva Mouton studeerde in 2009 af in de richting Beeldende Kunsten aan Sint-Lucas in Gent. Sindsdien werkt ze als freelance illustrator. Op (bijna) alles wat ze tegenkomt, zet ze een tekening. Je kent haar wellicht van de wekelijkse getekende column ‘Eva’s gedacht’ voor De Standaard.

Ook leuk om te weten: Hey Baby, kijk! staat in de Prentenboek top 10 2022 van CPNB. Samen met 10 andere prachtige prentenboeken voert CPNB campagne tijdens de Nationale Voorleesdagen in Nederland eind januari 2022. Meer informatie vind je hier.
Nog een extra reden waarom Hey Baby, kijk! het ideale kraamcadeau is!

Hey Baby, kijk! - Een knuffelboek

Davidsfonds Infodok / Kartonboek - 18 p. / 18 x 18 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
18

Eigenschappen

Afmeting:
18 x 18 cm

Gerelateerde producten