Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

De zwarte handel

Portocarero HermanNederlands
€ 28,50
Op voorraad
De zwarte handel

Beschrijving

'De Trans-Atlantische slavernij werd wel afgeschaft, maar raakte nooit geheeld. Voor veel nazaten van de slaven begint de historische afrekening nu pas.’ Herman Portocarero

De manier waarop George Floyd aan zijn einde kwam, de Black Lives Matter-beweging, de zwarte rapcultuur zijn voor oud diplomaat Herman Portocarero allemaal verbonden met structureel racisme. Op basis van zijn talloze ontmoetingen en zijn vele reizen legt hij in De zwarte handel op een fascinerende manier het verband tussen vroeger en nu. Zijn persoonlijke ervaringen op al deze plaatsen maken zijn inzichten in de geschiedenis en in de gevolgen van de slavernij buitengewoon levendig en boeiend.

De zwarte handel

Manteau / Zachte kaft - 432 p. / 15 x 23 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
432

Eigenschappen

Afmeting:
15 x 23 cm