Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Zoeken naar Esther B. en het voorval met Benito

Van Ranst DoNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Zoeken naar Esther B. en het voorval met Benito

Beschrijving

'Zeg jij eens wat’, had meester Simon gezegd.
Hij wilde dat ik hardop voorlas. ‘Stip wil vrachtwagenchauffeur worden’, las ik. ‘Zijn hond heet Bruno. Hij woont in de Kersenstraat, nummer elf of dertien, daar ben ik niet zeker van.’
Ik zei niks over zijn moeder die dood was, want dat was iets wat iedereen wist. Ik had wel opgeschreven dat hij verliefd is op Juliet, maar dat had ik niet durven voorlezen. Ik had het beter wel gedaan, nu ik er zo over nadenk.

Voor Deef en zijn vrienden is de eerste schooldag anders dan alle andere. Het heeft te maken met de directeur die zijn laatste jaar ingaat, de gloednieuwe leraar, hatelijke Harper en Leander Bloedworst. Gelukkig zijn er nog steeds zijn beste vrienden, Stip, Lex en Juliet. Dan is er ook nog het rare project rond het zoeken naar Esther Beukenhout en het voorval met Benito. En het schooljaar is dan nog maar pas begonnen…

Een spannend verhaal over vriendschap.

Lees een stukje uit dit boek!
Luister hier naar wat ze in de Grote Vriendelijke Podcast (aflevering 41) te vertellen hebben over Het zoeken naar Esther B. en het voorval met Benito.
Of bekijk hier het promofilmpje.

Zoeken naar Esther B. en het voorval met Benito

Davidsfonds / vanaf 12 jaar / Harde kaft - 253 p. / 14 x 21,5 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
253

Eigenschappen

Afmeting:
14 x 21,5 cm