Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Wat is een rivier?

Vaicenavičienė MonikaNederlands
€ 18,99
Op voorraad
Wat is een rivier?

Beschrijving

Rivieren zijn krachtig: ze vervoeren gruis, maar ook gevoelens. Ze zijn een bron van leven, maar ook van conflict. Rivieren bevatten verhalen die over de aarde reizen. Hun stroming herinnert ons eraan - we leven allemaal stroomafwaarts, of stroomopwaarts van iemand en we zijn allemaal buren.

Dit prentenboek gaat over rivieren en de band die wij mensen met ze hebben. Een kind en haar oma zoeken een antwoord op de vraag: wat is een rivier? In hun denkbeeldige expeditie ontdekken ze rivieren vol levende organismen; ontmoeten ze pelgrims en veroveraars, magische rivierdolfijnen en vissoorten die ouder zijn dan dinosauriërs en nog veel meer.

Wat is een rivier? brengt geografische, historische, mythologische verwijzingen en persoonlijke observaties samen in een verhaal van onderlinge verbondenheid en verwondering.

Monika Vaicenavičienė (wie oh wie durft die Zweedse naam uit te spreken) is een bekroonde illustratrice en maakster van prentenboeken.

Wat is een rivier?

Davidsfonds Infodok / Vanaf 5 jaar / Harde kaft - 48 p. / 28 x 28 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
48

Eigenschappen

Afmeting:
28 x 28 cm