Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Een jaar met Wifi

Froyen BrendaNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Een jaar met Wifi

Beschrijving

Dit is Wifi. Onmisbaar én harig, want Wifi is een hond. Een echte hond. Met een Instagramprofiel én TikTok-account. Wifi komt uit Nederland, maar hij woont in een Belgisch gezin. Dat zorgt voor heel wat misverstanden, want Wifi begrijpt geen 'Belgisch'. Hij begrijpt ook niet dat hij niet binnen mag plassen, dat je geld niet mag opeten én dat je geen BH's aan de burgemeester mag geven.

Een jaar met Wifi is een boek met 25 grappige, vertederende kortverhalen over Wifi, om voor te lezen of zelf te lezen vanaf 7 jaar. Want in een jaar waarin de hele wereld op slot ging, werd pas echt duidelijk hoe onmisbaar Wifi was. Gebaseerd op echte mensen en bijna echte feiten. Met hartverwarmende illustraties van Marloes De Vries.

Een jaar met Wifi

Davidsfonds Infodok / Vanaf 7 jaar / Harde kaft - 128 p. / 14 x 21,5 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
128

Eigenschappen

Afmeting:
14 x 21,5 cm