Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Over mieren die goud verzamelen en andere bizarre dieren

Latini BrunettoNederlands
€ 20,99
Op voorraad
Over mieren die goud verzamelen en andere bizarre dieren

Beschrijving

De eenhoorn, de tweekoppige slang, de draak, de kameleon, de feniks, de walvis, de wolf ... In Het boek der schatten van Brunetto Latini vermengen fabelachtige dieren en echte dieren zich tot een prachtig bestiarium dat de lezers van vandaag laat kennismaken met de rijkdom van de middeleeuwse verbeelding.

Rébecca Dautremer geeft door haar illustraties met een ongelooflijke finesse leven aan deze smakelijke teksten geschreven in een vloeiende en precieze taal. Dit boek biedt ons een fantastische reis naar het hart van de legendes en gedachten van de middeleeuwen.

Over mieren die goud verzamelen en andere bizarre dieren - (met illustraties van Rébecca Dautremer)

Davidsfonds Infodok / Familieboek / Harde kaft - 32 p. / 25,2 x 32 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
32

Eigenschappen

Afmeting:
25,2 x 32 cm