Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Een leven vol kleur

Manes CaraNederlands
€ 17,99
Op voorraad
Een leven vol kleur

Beschrijving

Je vindt inspiratie voor creativiteit in alledaagse dingen. Kijk gewoon goed rond en bezoek nieuwe plekken, want schoonheid is overal. Sonia Delaunay leverde begin 1900 een enorme bijdrage aan de ontwikkeling van abstracte kunst. Maar waar haalde ze de inspiratie voor haar creativiteit?

Dit boek schetst een magische roadtrip die Sonia maakt samen met haar zesjarige zoontje Charles. Samen glijden ze door een landschap dat bestaat uit kleuren en vormen die zijn ontleend aan Sonia’s vroege abstracte composities. Onderweg maken ze pitstops op locaties die enkele van Sonia’s belangrijkste schilderijen uit deze periode inspireerden.

Met levendige reproducties van Sonia Delaunays kleurrijke kunstwerken uit de collecties van The Museum of Modern Art in New York en het Centre Pompidou in Parijs, brengt dit boek haar meest fundamentele ideeën over kunst en het leven onder de aandacht van jonge lezers.

Een leven vol kleur - (vertaling Ed Franck, met illustraties van Fatinha Ramos)

Davidsfonds Infodok / Vanaf 4 jaar / Harde kaft - 32 p. / 24 x 30 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
32

Eigenschappen

Afmeting:
24 x 30 cm