Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Vluchtweg

Nederlands
€ 16,99
Op voorraad
Vluchtweg

Beschrijving

Gelukkig. Er was blijkbaar nog een nieuwe. Hij zat alleen op de eerste rij. Die fout zou ik dit keer niet maken. Ik kon beter achteraan gaan zitten. Tussen de draken. Liever dat dan zelf opgegeten worden. Twee tellen daarna dirigeerde Jana me weg. Misschien had ik het toen al kunnen weten? (Miro) ‘Ik zit hier.’ Ze keek naar me op als een stokstaartje, lachte zenuwachtig en schoof een stoel verder. Dacht dat kleintje echt dat ik naast haar wilde gaan zitten? Ik zuchtte. Eén blik naar Eef volstond. Ook zij gooide haar tas op de bank. ‘En ik zit hier.’ Ze droop af. Met de lange staart tussen de benen. Toen kon het schooljaar echt beginnen. Mijn territorium was afgebakend. Ik keek over mijn savanne uit. (Jana)

Nadesh, Miro en Jana zijn veroordeeld tot samenleven in de jungle van het klaslokaal. Elk strijden ze hun eigen oorlog. Elk reageren ze dat op een andere manier op hun klasgenoten af. De spanning stijgt. Tot de bom ontploft

Vluchtweg

Davidsfonds Infodok / Vanaf 12 jaar / Zachte kaft - 144 p. / 14 x 21,5 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
144

Eigenschappen

Afmeting:
14 x 21,5 cm