Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Mijn hond Woefus

Maclachlan PatriciaHarde kaftNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Mijn hond Woefus

Beschrijving

Oom Jan gaat op reis, maar zijn hond Woefus is daar niet zo dol op. Dus past nichtje Anna wel op hem. Omdat die twee het zo goed met elkaar kunnen vinden, besluit Anna dat Woefus haar hond wordt.

In dit boek lees je vijf verhaaltjes over Woefus. De nieuwsgierige en slimme Woefus teent mee naar school, geeft een hondenfuif voor zijn verjaardag en hij wordt vriendjes met een katje.

Geniet van dit warme, humoristische boek voor eerste lezers met levendige, energieke illustraties. Vertaald door Riet Wille.

Patricia MacLachlan werd geboren op de prairie en heeft tot op de dag van vandaag een zakje prairiezand bij zich, waar ze ook gaat, om haar te herinneren aan waar ze vandaan komt. Ze is de auteur van vele populaire romans en prentenboeken, waaronder Sarah, Plain and Tall, waarmee ze de Newbery Medal won. Ze woont nu in het westen van Massachusetts.

Marc Boutavant is een internationaal geprezen illustrator die een breed scala aan boeken heeft geïllustreerd en publiceert in de New York Times en de New Yorker. Hij woont in Parijs.

Vanaf 6 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
56

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
17 x 20,3 cm