Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Hey Baby, ik ben blij dat jij er bent

Van Bouchout LauraKartonboekNederlands
€ 13,99
Op voorraad
Hey Baby, ik ben blij dat jij er bent

Beschrijving

Een nieuw babyboek van Hey Baby dat in woorden probeert uit te drukken hoe graag ouders hun kersverse kindje zien.

Je kunt het nooit genoeg zeggen tegen je kind: 'ik ben blij dat jij er bent'. Het nieuwste Hey Baby-boek is een ode aan deze woorden. En breit zo mooi verder aan deze verbindende boekenreeks voor de allerkleinste mensjes en hun allergrootste fans.

'Ik ben blij dat jij er bent' wordt niet enkel verteld met prenten en tekst, maar bovenal met liefdevolle aanrakingen. Terwijl je voorleest, streel, kriebel, blaas je je liefde naar je baby of peuter toe. Tot zijn lijfje en hart er doordrongen van zijn. Zo wordt een boek ook een beetje een massage. En wordt voorlezen nóg intiemer.

De vertederende tekeningen van Eva Mouton creëren een intieme wereld en maken van dit voorleesmoment een streling voor kleine en grote ogen.

'Ik ben blij dat jij er bent' evolueert mee met je gezin in de eerste jaren. Het is een speelse kapstok voor een dagelijks massagemomentje met je baby. Peuters vinden het dan weer heerlijk om de rollen om te draaien. Voor je het beseft word je getrakteerd op een liefdevolle massage. En wat klinkt er mooier dan je kind die je met hart en handen vertelt: 'ik ben blij dat jij er bent'.

Laura Van Bouchout bedenkt en ontwikkelt samenspeelboeken voor gezinnen. Meestal met een kind op, tussen of onder haar benen. Na de succesvolle Nelsonboekenreeks die kleuters en ouders kwalitatief laat samenspelen, waagt ze zich ook aan speeltips voor baby's, peuters en ouders.

Eva Mouton studeerde in 2009 af in de richting Beeldende Kunsten aan Sint-Lucas in Gent. Sindsdien werkt ze als freelance illustrator. Op (bijna) alles wat ze tegenkomt zet ze een tekening. Je kent haar wellicht van de wekelijkse getekende column 'Eva's gedacht' voor De Standaard.

Vanaf 6 maanden.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
20

Eigenschappen

Uitvoering:
Kartonboek
Afmeting:
18 x 18 cm

Gerelateerde producten